Stakkars lille venn... 

Det var fredag og vi var på vei til å besøke svigers på hytta. Denne hytta ligger altså ikke rett bort i gata. Det var langt oppe på fjellet. Ikke har den innlagt vann, og ikke lys heller. Det er rett og slett en hytte hytte..

Etter en god middag med litt vin, var det tid for kaffe. Vannet ble kokt på gassovnen, og dere skjønner alle at dette vannet var kokende. Min lille jente, som da var 7, ville hjelpe til med oppvasken. Kannen med kokende vann ble satt på benken. Før noen hadde fått sukk for seg revnet stillheten med et skrik som den dag i dag sitter i ørene mine. 

"Hjemme" ulykken var et faktum. Min lille prinsesse hadde veltet hele kannen over den lille nakne armen sin. For et skrik.... Jeg reagerer som i transe, og kaster den lille armen ned i oppvaskvannet. Beordrer svigerfar til å varme mer friskt vann. Jeg vet som sykepleier at brannsår skal skylles i lunkent vann minst 30 minutter, og vi skylte, skylte og skylte. Hun gråt, gråt og gråt...

Lang historie kort. Dette kunne endt så forferdelig mye verre om jeg ikke hadde hatt med meg Aloe Vera kremen min, OG paracet selvsagt. Jeg reiser aldri ett sted uten, da denne kremen er for meg "planten selv på tube" I følge ortopeden på sykehuset forhindret denne kremen, og ikke minst skyllingen med lunkent vann, at det ble en 2.grads forbrenning istedenfor en 3.grad, og operasjon.

  Aloe Vera er noe alle bør ha stående hjemme, og da en krem som ikke inneholder mye vann eller parfyme. Denne tuben er for meg livs nødvendig, og jeg bruker den både på mygg og vepsestikk, om du har brent deg på brennesle eller på maneter. Den er fantastisk god på vannkopper og soleksem også. Et must i hvert hjem Vil du ha en prøve til sendt i posten? Ta kontakt med meg så sender jeg deg en, gratis!

#aloevera #foreverliving #best #love #brannsår

6 kommentarer

Siren

07.06.2017 kl.21:36

Auda... Stakkars jente :(

At aloe Vera e bra, har vi vist siden barndommen! Har og hørt at deres e den beste beste en får. Så vil gjerne ha prøver. Alt du har prøver av tar Eg gjerne ;) Sender deg en pm :)

monicahalland

07.06.2017 kl.21:54

Siren: Tenk at det gikk så bra! Ja, det er jeg evig takknemlig for!
Selvsagt skal du få en prøve! Bare send meg adressen din!
Dette er den aller beste aloe veraen på markedet! Det synes i hvert fall jeg :)

Charlotte

07.06.2017 kl.22:15

Aloevera har stått hjemme hos meg så lenge Eg kan huske og lenge før Eg viste hva forever var.

Og No e Eg faktisk avhengig av den. Bruker den til alle tingene du nevte. Pluss vi bruker kun den til barbering her i huset. Og selvsagt verdens beste hårkur og fotpleie ::)) :)))

monicahalland

07.06.2017 kl.22:22

Charlotte: Fantastiske produkter som jeg nå ikke kan leve uten!!! Og jeg skjønner ikke hvordan jeg faktisk har levet uten heller...

Ida

07.06.2017 kl.23:20

Å fyttikatta! Stakkars lille.. :( Vi alltid hatt alovera plante i hus, og når eg har blitt voksen og flytta for meg sjølv har eg gått til innkjøp av ein eg og. Dei er gull verdt altså!

monicahalland

08.06.2017 kl.06:12

Ida: Ja, huff! Heldigvis har den armen blitt helt fin igjen. Nesten ikke synlig nå!
Den planten er bare fantastisk. Tenk at det går an å ha så mange fantastiske egenskaper lagret inne i bladene .. merkelig egentlig ..

Skriv en ny kommentar

monicahalland

monicahalland

45, Sandefjord

Jobber som sykepleier på heltid, og er genuint opptatt av helse. Jeg ser at det lar seg gjøre å kombinere både skolemedisinen og helsekost, og vil i denne bloggen vise dere det. Min store lidenskap er Aloe Vera og den store plantens utallige hemligheter. Vil du ha kontakt med meg sender du en mail: monicahalland@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits